Ga direct naar inhoud

De Kunstkrant Zeeland

Het beste dat Zeeland te bieden heeft

Nico Out schrijft al jaren voor de PZC over beeldende kunst in Zeeland. Hij ziet meer boeiende tentoonstellingen dan hij daarin kwijt kan en vond het tijd voor een digitale aanvulling: Kunstkrant Zeeland

'Met veel plezier schrijf ik wekelijks in de PZC over beeldende kunstexposities in Zeeland. Er zijn meer goede, mooie, prikkelende en inspirerende tentoonstellingen dan ik in dat ene verhaal kan belichten. Ik zou elke week wel drie stukken kunnen schrijven. Na overleg met de PZC heb ik daarom besloten een digitale kunstkrant te maken met drie verhalen per week, waarin de beste tentoonstellingen van Zeeland belicht worden. ‘De Kunstkrant Zeeland’ krijgt onderdak bij de vernieuwde website ‘Kunst in Zeeland’ zodat agenda en recensies elkaar kunnen versterken.
Ik wens u veel leesgenoegen, maar voor alles wens ik u inspirerende ervaringen, tijdens uw bezoek aan de tentoonstellingen die kunstenaars en organisatoren in Zeeland u aanbieden'.

Nico Out.

Hoe werkt het

De Kunstkrant Zeeland vraagt u niet abonnee te worden, maar vriend te zijn. Samen maken we het mogelijk dat beeldende kunst de aandacht krijgt die zij verdient. Als u meedoet, kunt u ook meepraten. Er is ruimte voor uw reacties en vragen. Zo is de Kunstkrant Zeeland een plek waar liefhebbers elkaar ontmoeten.

Bevalt de Kunstkrant Zeeland u, laat dat dan anderen weten. De krant heeft meer vrienden nodig dan u alleen. Met 400 vrienden redden we het. Zijn we met meer, dan kan ik extra dingen doen. Interviews met kunstenaars of stukken over tentoonstellingen buiten Zeeland.

Voor € 27,50 per jaar ontvangt u enkele rijk geïllustreerde recensies per week. En toegang tot het archief. Betalen kan alleen via Ideal. Maakt u geen gebruik van internetbankieren neem dan contact op via info@kunstinzeeland.nl. Meteen na inschrijving ontvangt u per e-mail een inlogcode waarmee u inlogt en alle recensies kunt lezen.

Gebruiksvoorwaarden

Lees hier de algemene gebruiksvoorwaarden.