Ga direct naar inhoud

WATERSPIEGELINGEN & LANDSCHAPPEN

WATERSPIEGELINGEN & LANDSCHAPPEN

VAN ATIE DE VISSER

Atie heeft op latere leeftijd haar talent voor schilderen ontdekt. Na de opleiding op het R.O.C. in Goes heeft ze de stap genomen om naar de kunstacademie in St.Niklaas (België) te gaan waar ze na een vierjarige kunstopleiding afstudeerde als bachelor in de schilderkunst.
Atie heeft les gehad van de kunstenaar Jaques Neeve en leerde bij hem haar liefde voor de natuur vast te leggen in landschappen en stillevens. Het bracht haar bewondering voor de natuur. Zo ontdekte ze steeds meer dat ze door het schilderen nog meer ruimte in haar zelf krijgt. Door zich tijdens het schilderen af te sluiten kan ze de dingen los laten, wat haar innerlijke rust geeft en de mogelijkheid om haar creativiteit verder te ontwikkelen. Ook na haar studie wordt Atie nog steeds door Jacques Neve gecoacht.

Geïnspireerd door het impressionisme, realisme, symbolisme en kubisme en geboeid door de natuur, kleuren en mensen werkt ze met verschillende materialen. De laatste jaren heeft zij vele reizen gemaakt naar Frankrijk, Italië, Griekenland, Polen, Spanje, Portugal en Thailand. De meest interessante indrukken die zij tijdens deze reizen heeft opgedaan heeft zij op paneel vastgelegd. De verbeelding roept herinneringen op bij de toeschouwer die ooit ook op die plek was, in de buurt of ervan droomde.

De expositie van Atie de Visser wordt feestelijk geopend 5 mei 15.00 uur en eindigt 30 juni.

GalleryMaritime is elke dag open van 12.00 – 17.00 uur.
Voor bezichtiging met uitgebreide informatie en een kopje koffie van te voren even bellen
0622591452 of emailen info@gallerymaritime.nl
GalleryMaritime Voorstraat 45, Colijnsplaat.