Ga direct naar inhoud

TEKENEN

TEKENEN

De tentoonstelling TEKENEN is onderdeel van het meerjarig project YOUR SIDE MY SIDE van de Middelburgse Atelier Stichting en Galerie Atelier De Kaai in Goes, onderdeel van Gors. Het project onderzoekt de grenzen tussen de wereld van de reguliere kunst en die van de outsider art, en de noodzaak en mogelijkheden om die grenzen te slechten.

Opening zaterdag 2 oktober 2021, 14.00 uur

2 t/m 31 oktober 2021

De deelnemers aan deze expositie werken in Galerie Atelier De Kaai. Ze zijn alle drie tekenaars, in totaal verschillende stijlen, en hebben hun sporen verdiend in de wereld van de outsider art, nationaal en internationaal.

Kar Hang Mui (1989) verbeeldt in zijn eindeloos doorwerkte landschappen de gelaagde structuur van zijn binnenwereld, puur visueel, poëtisch, mysterieus.
Mohamad Abo Zarraa (1968) confronteert ons voortdurend met zijn herkomst, met het leven en de cultuur in zijn geboortestad Aleppo, en met de gruwelen van de oorlog die hem en zijn gezin noodzaakten Syrië te ontvluchten. 
Marianne Schipaanboord (1965) maakt ons in een niet aflatende stroom tekeningen deelgenoot van haar emoties en zorgen over haar dagelijs leven, relaties en geloof. 

Middelburgse Atelier Stichting, Gravenstraat 63, Middelburg
Open: alle zaterdagen en zondagen 13.00 - 17.00 uur