Ga direct naar inhoud

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@cbkzeeland.nl

Algemeen

Ik heb een galerie en wil ook graag mijn tentoonstellingen kenbaar maken op KunstinZeeland. Hoe kan ik mij daar voor aanmelden?

Meld u aan bij CBK Zeeland via info@cbkzeeland.nl  Uw gegevens worden opgenomen in het partnerbestand waarna u per mail inlogcodes ontvangt om de tentoonstellingen en activiteiten kenbaar te maken. 

Welke exposities worden er geplaatst op KunstinZeeland?

Exposities die te bekijken zijn in Zeeland.

Zeeuwse kunstenaars (zichtbaar op de site van CBK Zeeland) kunnen wel hun exposities, ook buiten Zeeland, plaatsen via hun online kunstenaarsformulier.

Als gemeente willen wij de beelden die verspreid staan in onze gemeente op de pagina Kunst in Openbare Ruimte plaatsen. Hoe kunnen wij dat doen?

Meld u aan via de mail info@cbkzeeland.nl. U ontvangt inlogcodes waarmee u toegang hebt tot KunstinZeeland en de beelden met bijbehorende informatie kunt plaatsen. Mochten er problemen zijn bij het invoeren dan zijn wij altijd bereid u daarbij te helpen. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Op de inlogpagina kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link 'wachtwoord vergeten' te klikken. Ook kunt u op uw profielpagina het wachtwoord veranderen.

Bij wie kan ik terecht met mijn vragen?

Mocht u een vraag hebben die hier niet bij staat, stuur dan een e-mail naar info@cbkzeeland.nl of bel naar 0118-611443. 
De medewerkers helpen u graag!

Kunstenaars

Ik ben kunstenaar en wil mijn tentoonstellingen plaatsen op KunstinZeeland onder de kop 'Zeeuwse kunstenaars'. Hoe doe ik dat?

Kunstenaars die zichtbaar zijn op de website CBK Zeeland kunnen via hun persoonlijke IDOC pagina tentoonstellingen (ook buiten Zeeland) kenbaar maken. De tentoonstellingen worden gelinkt aan KunstinZeeland en zullen na 24 uur te zien zijn. 

Staat u nog niet ingeschreven meld u zich dan aan via de mail info@cbkzeeland.nl om toegelaten te worden tot de website www.cbkzeeland.nl.

Ik ben kunstenaar en zichtbaar op de site van CBK Zeeland. Toch zie ik mijn huidige tentoonstelling niet onder 'Zeeuwse kunstenaars' op deze site. Wat moet ik daarvoor doen?

Als kunstenaar moet je op je persoonlijke online kunstenaarsformulier je tentoonstellingen aangeven. 

Partners

Ik wil ook mijn exposities plaatsen op de website KunstinZeeland?

Mail naar info@cbkzeeland en geef uw NAW gegevens door. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Mijn gegevens (openingstijden e.d.) kloppen niet meer. Hoe kan ik dat wijzigen?

Als u als partner bent ingelogd kunt op het tabblad 'Algemeen' uw gegevens wijzigen.

Waar moeten mijn afbeeldingen aan voldoen?

Afbeeldingen moeten worden geplaatst als JPG-bestand. Voor het beste reslutaat moeten zij minimaal 1 mb zijn maar niet groter dan 3 mb.

Kan ik ook een kunstroute plaatsen op KunstinZeeland?

Ja, geef de locatie, de NAW gegevens en eventuele openingstijden door via: info@cbkzeeland.nl. De medewerkers zullen de route op de site vermelden.

Hoe kan ik inloggen?

U kunt inloggen via het loginpicto rechtsboven op de homepage of onderaan de webpagina (footer). U  klikt u dan onder 'Partners' op 'inloggen'